Lunchmeny

Tisdag 30 Maj 2017

Dagens husman
Marinerad kycklinglårfilé med mild pepparsås. Serveras med grönsaksris.

Fiskgratäng i kräftsås

Sallad
Rostbiff & potatissallad. Serveras med örtfärskost

Vegetariskt
Spenat & bönlasagne 

Ala carte
Skagen toast, löjrom från fiskare Olofsson 

Biff burgare, 200g mald högrev på biff. Serveras med grillat rökt sidfläsk, picklad rödlök, romanssallad, cole slaw, barbecuesås, pommes frites & bröd

Matallergier
Det finns alltid ett glutenfritt och laktosfritt alternativ för Er med matallergier.
Vi tillgodoser även Era önskemål gällande GI kost.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn.

 

Ät och var glad på Verandan

Allt började på Champs Elysées 1986

Ingemar Eberstål och Gert Klötzke hade båda gått till final i Årets kock och befanns sig med ett gäng kockar på studiebesök i ett vårvarmt Paris. Efter en lång, livlig och njutningsfull lunch på ett typiskt franskt brasserie på Champs Elysée lyser Ingemar plötsligt upp och utbrister: ”Ett brasserie! Jag ska öppna ett brasserie i Falun.” Det var så det började. Idén om Banken. En ny sorts restaurang som skulle vända upp och ner på Faluns krogliv. En klassiker redan som idé.

En perfekt present!

Överraska någon med ett presentkort från oss. En upplevelse är en uppskattad gåva.
Läs mer här…

Carl Larsson meny

En middag i historien & konstens fotspår.
Vill Ni bjuda Era gäster på en middag i Carl & Karin Larssons fotspår har vi i samarbete med Carl Larssongården och framtagen av Norkay den perfekta upplevelsen!
Läs mer här…