Matlagning

BBB2
BBB2
2_havskräfta
raggmunk
bankens_panna

Matlagning

kastrull

Matlagningskväll
Samla personalen för en kickoff eller träffa era kunder för en trevlig samvaro där ni med krögaren Ingemar Eberstål och personal lagar en femrätters middag tillsammans.
Avnjut sedan denna middag med viner som vår sommelier plockat fram åt er.
Möjlighet finns också att bjuda in respektive och låta dem avsmaka vad ni har lyckats med i köket.

Program,
Vi börjar kvällen med en fördrink och en toast.
Köket hälsar er välkomna och presenterar menyn för kvällen samt delar upp er i grupper. Dessa grupper blir sedan ansvariga för en eller flera rätter av menyn.
På plats i köket finns våra kockar för att hjälpa till och lära er gastronomins hemligheter.
Efter ca en timmes matlagning tar vi en paus för vinprovning, då håller servisen en provning av viner, berättar om druvorna och vinernas ursprung.
När sedan maten börjar bli färdig och bordet är dukat är det dags för middag.

Ni sitter ner och blir serverade kvällens meny med dryck av vår servis. Disken tar vi givetvis hand om.

Tidsschema,
Inledning ca 25 minuter.
Tid för matlagning ca 2 - 2,5 timmar.
Vinprovning ca 20 – 30 minuter.
Middag ca 2,5 timme.

Ekonomi,
Fördrink med toast under presentationen och genomgång av kvällen.
Tillgång till dryckesbuffé under matlagningen,
Handledning i köket av vår krögare och köksmästare,
Vinprovning med sommelier.
Femrätters middag.
Pris 1150 kr per person inklusive broderat förkläde.
Pris avser minst 8 personer.
Pris för gäster vid middagen utan matlagning 695 kr per person. Förkläde ingår ej.
Vinpaket till middagen samt viner till vinprovningen framtaget av vår sommelier finns från 650 kr per person.
*Priser exklusive moms.