
Lunchmeny
Tisdag 30 Maj 2017
Dagens husman
Marinerad kycklinglårfilé med mild pepparsås. Serveras med grönsaksris.
Fiskgratäng i kräftsås
Sallad
Rostbiff & potatissallad. Serveras med örtfärskost
Vegetariskt
Spenat & bönlasagne
Ala carte
Skagen toast, löjrom från fiskare Olofsson
Biff burgare, 200g mald högrev på biff. Serveras med grillat rökt sidfläsk, picklad rödlök, romanssallad, cole slaw, barbecuesås, pommes frites & bröd
Matallergier
Det finns alltid ett glutenfritt och laktosfritt alternativ för Er med matallergier.
Vi tillgodoser även Era önskemål gällande GI kost.
Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn.

Ät och var glad på Verandan


Allt började på Champs Elysées 1986

Ingemar Eberstål och Gert Klötzke hade båda gått till final i Årets kock och befanns sig med ett gäng kockar på studiebesök i ett vårvarmt Paris. Efter en lång, livlig och njutningsfull lunch på ett typiskt franskt brasserie på Champs Elysée lyser Ingemar plötsligt upp och utbrister: ”Ett brasserie! Jag ska öppna ett brasserie i Falun.” Det var så det började. Idén om Banken. En ny sorts restaurang som skulle vända upp och ner på Faluns krogliv. En klassiker redan som idé.

En perfekt present!

Överraska någon med ett presentkort från oss. En upplevelse är en uppskattad gåva.
Läs mer här…
Carl Larsson meny

En middag i historien & konstens fotspår.
Vill Ni bjuda Era gäster på en middag i Carl & Karin Larssons fotspår har vi i samarbete med Carl Larssongården och framtagen av Norkay den perfekta upplevelsen!
Läs mer här…